Некоторым детям нужно помочь прийти в мир!

RO
RO

Лечения

După mai bine de 16 ani de încercări am devenit părinți de tripleți

După mai bine de 16 ani de încercări am devenit părinți de tripleți

Constantin și Irina au devenit părinți de tripleți datorită unei proceduri de Fertilizare In Vitro la Medpark. Mama: ” Miracolul nostru. Copiii noștri. Suferința mea și rugăciune. Născuți împotriva tuturor circumstanțelor și diagnozelor! Acum sunt cea mai unică mamă. Mă obișnuiesc să fiu centrul atenției, oriunde apar. Pe stradă, oamenii se întorc și zâmbesc.Trăim acum cu acest miracol din trei bebeluși. O doamnă la maternitate mi-a spus că lucrurile neobișnuite se întâmplă numai cu oameni neobișnuiți. Sunt oameni care ne-au ajutat foarte mult să mergem în această direcție, aceștea sunt echipa FIV Medpark! N-am să-i uit niciodată pe toți cei care ne-au fost alături, cei care ne-au sprijinit la timp și ne-au dat sfaturi. Au tăcut. Au ascultat. Sunteți toți în inima mea și undeva în adâncul acestor trei perechi de ochișori!” Medicul reproductolog Medpark, Diana Al Faraj: ”În practica noastră sarcinile cu tripleți sunt o excepție. Astfel, în cei 5 ani de activitate Fertilizare In Vitro Medpark, rata de sarcini cu tripleți este de 0,3%. Uneori, în cazuri speciale, se ia decizia de a transfera mai mult decât 2 embrioni și rezultă că se dezvoltă trei. Sarcinile multiple implică riscuri mai mari pentru mămică și copilași și nu sunt, de fapt, scopul unei proceduri FIV, dar, se pot întâmpla. Ne bucurăm pentru acest cuplu și, fără îndoială, răbdarea, optimismul și curajul părinților stau la baza acestui succes. Din clipa în care au aflat că așteaptă trei copilași au avut încredere în finalul fericit și ne-au inspirat-o și nouă, celor care am fost alături.” Familia Romanov

În calea noastra spre fericire am fost insoțiți de o echipă de profesioniști responsabili, atenți, curajoși, altruiști, răbdători, de nădejde.

În calea noastra spre fericire am fost insoțiți de o echipă de profesioniști responsabili, atenți, curajoși, altruiști, răbdători, de nădejde.

Doi oameni care își unesc destinul pentru o viață se simt fericiți și împliniți atunci când sunt binecuvântați să aibă copii. În calea noastra spre fericire am fost insoțiți de o echipă de profesioniști responsabili, atenți, curajoși, altruiști, răbdători, de nădejde, oameni dintr-o bucată! Datorită lor am avut șansa să beneficiem de programul de tratament FIV la Medpark și azi vrem să le mulțumim intregii echipe și din numele fetiței noastre Amelie, care ne umple inimile, ochii și tot timpul nostru! Mulțumim pentru toată abnegația și profesionalismul de care ați dat dovadă în tot ce ați făcut pentru noi.

Vă mulțumim pentru faptul că putem zâmbi în fiecare zi deja în 3

Vă mulțumim pentru faptul că putem zâmbi în fiecare zi deja în 3

Mulțumim pentru posibilitatea de a deveni părinți. Ne-ați ajutat cu profesionalismul dvs să simțim aceste emoții de nedescris și să ne bucurăm în fiecare zi de prințesa care ne face zilele mai frumoase și pline de viață. Când am venit pentru prima dată la consultație am simțit că vom avea un rezultat pozitiv, datorită implicării întregii echipe FIV. Putem spune cu siguranță că avem cea mai cuminte și mult-așteptată bebelușă. Vă mulțumim pentru faptul că putem zâmbi în fiecare zi deja în 3! Vă dorim multă-multă sănătate și cât mai multe teste pozitve! Familia I.

Диана Аль Фараж

Врач акушер-гинеколог репродуктолог

Специализируется на акушерстве и гинекологии, а также гинекологической хирургии; профессиональная деятельность в области вспомогательной репродукции человека - ЭКО.
vezi detalii
×